Introductie: Ben je een ervaren zorgverlener en op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een dynamische en professionele organisatie? Dan is werken voor OmniaZorg iets voor jou!

OmniaZorg biedt laagdrempelige belevingsgerichte zorg die cultuursensitief van aard is. Binnen onze organisatie hebben we persoonlijke aandacht en respect voor de cliënt en zijn omgeving hoog in het vaandel staan. We zijn actief als thuiszorgorganisatie in de regio’s Den Haag, Delft en Zoetermeer. In verband met de uitbreiding van de zorgteams zijn wij momenteel op zoek naar een:
VERPLEEGKUNDIGE THUISZORG (MBO-niveau 4)
Functie: Als verpleegkundige thuiszorg ben je onderdeel van een team in de wijk. Je verricht verpleegkundige, verzorgende en begeleidende taken bij cliënten in de thuissituatie. Je voert voorbehouden en risicovolle handelingen uit volgens de landelijke kwalificatienormen en stimuleert en ondersteunt de cliënt met het doel zijn zelfregie te vergroten.
Doel: Verder zorg je voor korte lijnen naar huisartsen en andere zorg verlenende instanties. Ook ben je het aanspreekpunt voor de familie en mantelzorgers. En kan je taken hebben die specifiek behoren bij een eerstverantwoordelijke verpleegkundige (EVV’er).
Eisen: Van onze medewerkers verwachten wij dat zij niet alleen over een professionele houding beschikken, maar dat zij ook initiatiefrijk en ondernemend zijn. En een positieve, waardevolle bijdrage kunnen leveren aan onze teams.

Verder beschik je over:

Een afgeronde opleiding verpleegkundige mbo-niveau 4;
Bij voorkeur over ervaring binnen de ouderenzorg/wijkverpleging;
Een BIG-registratie (verpleegkundige niveau 4);
Communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
Een flexibele werkhouding en oog en respect voor andere culturen;
Bij voorkeur meertalig en beheers je een andere taal zoals Arabisch, Tamazight, Farsi of Turks;
Affiniteit met de doelgroep van OmniaZorg is een vereiste;
Een rijbewijs B en bij voorkeur ben je in het bezit van een eigen auto.
Bieden: Wanneer je bij ons start, kun je een warm welkom verwachten. Je komt te werken in een enthousiast en dynamisch team. Salaris is conform de CAO VVT en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Wij vinden persoonlijke groei en ontwikkeling heel belangrijk en hebben dan ook diverse mogelijkheden tot loopbaanontwikkeling en scholing. Er zijn zowel parttime als fulltime mogelijkheden. De aanstelling is voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.
Contact: Ben jij die ervaren en positieve collega waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan je CV & motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ter attentie van Razia Gasieta (085-4019210), HR Adviseur. Je kunt bij Razia ook terecht met vragen over sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met mevrouw F. Bevaart (085-4019210)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.