Introductie: Ben je een ervaren zorgverlener en op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een dynamische en professionele organisatie? Dan is werken voor OmniaZorg iets voor jou!

OmniaZorg biedt laagdrempelige belevingsgerichte zorg die cultuursensitief van aard is. Binnen onze organisatie hebben we persoonlijke aandacht en respect voor de cliënt en zijn omgeving hoog in het vaandel staan. We zijn actief als thuiszorgorganisatie in de regio’s Den Haag, Delft en Zoetermeer. In verband met de uitbreiding van de zorgteams zijn wij momenteel op zoek naar een:
WIJKVERPLEEGKUNDIGE (MBO-niveau 5)
Functie: Als wijkverpleegkundige lever je zorg bij cliënten in de thuissituatie. Je bent onderdeel van een team in de wijk. Je bent verantwoordelijk voor het stellen van indicaties, het coördineren van de zorg en voert handelingen uit volgens de landelijke kwalificatienormen. Daarnaast bouw je een netwerk op in de wijk met andere disciplines en netwerkpartners zoals gemeenten, huisartsen en andere thuiszorgorganisatie. Voor cliënten, hun naasten, relaties en zorgprofessionals ben jij het aanspreekpunt. Het doel is om de cliënt optimaal te ondersteunen zodat hij/zij zo lang mogelijk zelfstandig in de eigen omgeving kan blijven wonen en de kwaliteit van leven verbeterd wordt.
Doel: Samen met collega zorgverleners verdiep je je in de situatie van cliënten en ga je met begrip en respect om met verschillende culturele en religieuze achtergronden. Omdat jij en je collega’s letterlijk en figuurlijk de taal van de cliënt spreken, kunnen onze cliënten zich focussen op het allerbelangrijkste: hun gezondheid.
Eisen: Wat verwachten wij van jou?
Van onze medewerkers verwachten wij dat zij niet alleen over een professionele houding beschikken, maar dat zij ook initiatiefrijk en ondernemend zijn. En een positieve, waardevolle bijdrage kunnen leveren aan onze teams.

Verder beschik je over:
• Een afgeronde opleiding niveau 5 verpleegkundige, bij voorkeur met
ervaring binnen de ouderenzorg/wijkverpleging;
• Een BIG-registratie (verpleegkundige niveau 5);
• Ervaring met het indiceren of bereid zijn om de cursus vakbekwaam
indiceren te volgen;
• Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden;
• Een flexibele werkhouding;
• Bij voorkeur meertalig, beheersing van een andere taal zoals Arabisch,
Tamazight, Farsi of Turks;
• Affiniteit met onze doelgroep;
• Een rijbewijs B en ben je bij voorkeur in het bezit van een eigen auto.

Bieden: Wat kun je van ons verwachten?
Wanneer je bij ons start, kun je een warm welkom verwachten. Je komt te werken in een enthousiast en dynamisch team. Wij bieden een uitdagende baan met ontwikkelingsmogelijkheden binnen een jonge dynamische organisatie. We bieden veel ruimte voor eigen initiatieven en inbreng. Het salaris is ingedeeld in FWG 55 van de CAO VVT. Afhankelijk van je ervaring verdien je maandelijks tussen € 2668,93 en € 3582,26 op fulltime basis. De aanstelling is voor een jaar met de mogelijkheid tot vaste aanstelling.

Contact: Meer informatie
Ben jij die ervaren en positieve collega waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan je CV & motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ter attentie van Razia Gasieta 085-4019210, HR Adviseur. Je kunt bij Razia ook terecht met vragen over sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met dhr. M. el Baroudi (085-4019210)

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.