Introductie: Ben JIJ iemand die… of ken jij IEMAND die…

Nieuwsgierig is waar iemands talenten en krachten liggen? Krijg jij energie van zoeken naar wat iemand wél kan? Zet jij het herstelproces van onze cliënten centraal en haal jij het beste uit jezelf en anderen? Door de dynamiek en de veelzijdigheid in het werk, is bij ons geen dag het zelfde.

WIJ zijn Fonteynenburg, team Wisselspoor

Fonteynenburg heeft ruim 200 medewerkers en 700 cliënten. Wisselspoor is een beschermde woonvorm in Rijswijk, 23 bewoners met een psychische kwetsbaarheid soms in combinatie met LVB-, verslavings-, en forensische problematiek.

WIJ werken samen met cliënten met een psychische kwetsbaarheid samen aan kracht en herstel. Hierbij volgen wij de basismethodiek Systematisch Rehabilitatiegericht Handelen (SRH). Deze herstelmethodiek richt zich op de toekomst en gebruikt hiervoor cliënt ervaringen, krachten en talenten. In zelforganiserende teams zijn wij met elkaar verantwoordelijk voor het totale begeleidingsproces van onze cliënten. Als medewerkers krijgen wij ook alle ruimte om onze talenten in te zetten en te ontwikkelen.

Onze cliënten hebben, net als iedereen, de behoefte eigen keuzes te maken en deel te nemen aan de maatschappij. Zij zijn regiehouders van hun eigen herstel.


Functie: Aan de slag bij team Wisselspoor
Wij werken zelforganiserend als team en leggen verantwoording af aan onze regiomanager. Dat betekent dat wij elkaars kwaliteiten en kwetsbaarheden kennen en samen het werk willen dragen. Belangrijk binnen ons team is dat we een open cultuur willen handhaven waarbinnen we eigen verantwoordelijkheid dragen maar waar ook ruimte is voor feedback en voor innovatie en inspiratie.

Doel: Als Herstelondersteuner werk je in teamverband en zelfstandig met cliënten in onze woonvorm. Je bent vooral bezig met de praktische zaken met onze cliënten. Je ondersteunt ze bij het aanleren van vaardigheden in en om het huis. Dit betekent dat je bijvoorbeeld helpt met kameronderhoud, koken en boodschappen doen.
Eisen: Onze ideale collega:
•Heeft minimaal een afgeronde MBO opleiding op niveau 2
•Bezit kennis van en heeft werkervaring in de zorg en psychiatrie
•Kan ADL (Algemene dagelijkse levensverrichting) en HDL (Huishoudelijke dagelijkse levensverrichtingen toepassen en uitvoeren
•Goed kunnen reflecteren, persoonlijke grenzen kunnen aangeven en bewaken
•Zowel solistisch als in teamverband kunnen werken
•Creatief kunnen denken, ’out of de box’ kunnen denken
•Kunnen omgaan met moeilijk gedrag en LVB (Licht verstandelijke beperking)
•Heeft een praktische instelling en een “handen-uit-de-mouwen-mentaliteit”
•Heeft een open houding tot collega’s, cliënten en derden
•Heeft een leer mentaliteit, leren uit experimenteren, ervaren en training
•Is bereid naast de taak, – functie omschrijving zich in te zetten voor taken die in verband staan tot zelforganisatie
•In bezit zijn van een rijbewijs en auto is een preBieden: WIJ bieden…

Een uitdagende en energieke werkomgeving waarin je de gelegenheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en binnen kaders vrij te handelen. Een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO-GGZ. Inschaling is afhankelijk van relevante ervaring binnen FWG salarisschaal 25 (van € 1.571,- tot € 2.345,- bruto per maand bij 36 uur p/w).
We zijn op zoek naar vaste uitbreiding van ons team. We beginnen eerst met een jaarcontract. Meestal weten we na een half jaar al of we je een vast contract kunnen aanbieden.Contact: Ik wil reageren!

Stuur je brief met motivatie en CV onder vermelding van het vacaturenummer 2019-06 vóór 20 februari 2019 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van Lisette Snoeijs.

Ik wil meer weten?

Ga voor meer informatie naar onze website www.fonteynenburg.nl.
Lees hier meer over de functie inhoud.

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je terecht bij Linda Hasert via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor algemene informatie kun je terecht bij Lisa Vis of Lisette Snoeijs via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Misschien een idee om je met ons te verbinden via LinkedIn of ons te volgen via Facebook of Twitter? Zo blijf je op de hoogte van ontwikkelingen in ons werk en mogelijke vacatures in de toekomst.

Hoe gaan we nu verder?

We willen onze nieuwe collega zo snel mogelijk laten starten. Geeft jouw sollicitatie ons energie, dan nodigen we je z.s.m. uit voor een gesprek!

De eerste gespreksronde vindt plaats op woensdagmiddag 27 februari 2019.
Een tweede ronde zal bestaan uit een meeloopdag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.