Saffier
Introductie: Swaenesteyn is onderdeel van Saffier. De locatie is een levendig en gezellig WoonZorgPark in de wijk Leyenburg. Bewoners wonen hier zelfstandig, met de nodige zorg en behandeling in een plezierig en veilig tweekamerappartement. Swaenesteyn wil een inspirerende werkomgeving zijn, waar medewerkers gestimuleerd worden om mee te denken over verbeteringen ten aanzien van de kwaliteit van zorg. Een proactieve houding, eigen verantwoordelijkheid, reflectie en teamgeest zijn belangrijke waarden om hier invulling aan te geven. Heb jij hier zin in en is dit jouw droombaan? Solliciteer dan snel!
Functie: Je begeleidt en ondersteunt de cliënten aan de hand van het opgestelde zorgleefplan op het gebied van de dagelijkse activiteiten en het onderhouden van de sociale contacten. Daarnaast ben je samen met je collega’s medeverantwoordelijk voor het bijdrage aan een verbetering van de kwaliteit van zorg. Ook wordt er van je verwacht dat je deelneemt aan (werk)overleggen, dat je de cliënten observeert en rapporteert in het zorgleefplan en dat je contacten onderhoudt met behandelaars en hen voorziet van gerichte informatie. Tot slot zal je ook betrokken zijn bij het begeleiden van leerlingen.
Doel: Als Verzorgende heb je een spilfunctie in het team. Wij zoeken voor meerdere locaties en voor diverse cliënt doelgroepen goede Verzorgenden dus als je voor andere locaties in aanmerking wilt komen of passie hebt voor een specifieke doelgroep of een speciaal aandachtsveld geef dat dan svp aan!
Eisen: • Diploma Verzorgende IG – niveau 3;
• Belangstelling voor / ervaring in het werken met psychogeriatrische bewoners;
• Vakbekwaam, gastvrij en voorkomend zijn;
• Beschikbaar zijn voor dag-, avond- nacht- en weekenddienst.

Bieden: Bij Saffier bestaat de mogelijkheid om direct een vast contract te krijgen!
Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en wordt ingeschaald volgens de CAO VVT in FWG 35 €1.750 - €2.540 bij 36 uur. Saffier bied jou onder andere de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden: fietsplan, laptop, bedrijfsfitness, Bedrijfs Cultureel Abonnement, kortingskaart Sauna, collectieve verzekering via Centraal Beheer, deelname IZZ. Ook zijn onze locaties goed bereikbaar met het OV.
Contact: Je kunt rechtstreeks solliciteren door je sollicitatiebrief mét CV te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., t.a.v. Karin Veltman.
Voor meer informatie omtrent de functie bel je met Jeanet Roet of Eelke de Koning (beiden leidinggevende cliëntzorg) op telefoonnummer: 070 4487000

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.