Saffier Groep
Introductie: Bij Saffier zit de klant aan het stuur en stemmen we onze dienstverlening daarop af. In de dagelijkse praktijk betekent dat, dat onze zorgprofessionals oog hebben voor wie de klant is en wat hij nog kan en wil. Leeftijd en handicap zijn in de zorgverlening dus niet het vertrekpunt, maar juist de kwaliteit van leven. De zorgprofessionals van Saffier bieden daarbij belangrijke ondersteuning, samen met de mantelzorgers. Dat vraagt speciale zorgtalenten, die ook echt samen met de klanten invulling aan hun zorgplan kunnen geven.

Saffier heeft 9 locaties in Den Haag in de stadsdelen Escamp, Loosduinen, Scheveningen en Haagse Hout. We zijn gespecialiseerd in wonen voor mensen die complexe somatische zorg nodig hebben. Specialistische kennis hebben we ten aanzien van bijzondere doelgroepen, zoals Korsakovcliënten, mensen met niet aangeboren hersenletsel, dementerende ouderen en palliatieve zorg. Ook bieden wij geriatrische revalidatiezorg.

Functie: In verband met pensionering en een nog openstaande vacature zijn wij voor verpleeghuis De Lozerhof van Saffiergroep op zoek naar twee

Avond-Nacht-Weekendhoofd
Voor 20 uur per week voor in principe 1 wachtweek per maand

Als Avond-nacht-weekendhoofd geef je operationeel leiding bij afwezigheid van de leidinggevende cliëntzorg. Dit houdt onder andere in: coördineren van werkzaamheden, bewaken van de voortgang en toezien op kwaliteit van zorg.
Doel: Binnen je functie zal je je verder bezig houden met het observeren, signaleren en rapporteren van bijzonderheden, en verrichten van verzorgende en verpleegkundige handelingen bij de cliënten. Daarnaast heb je een signalerende functie met betrekking tot onveilige situaties voor cliënten en medewerkers.
Eisen: • Diploma verpleegkundige 4/5, BIG-geregistreerd;
• BHV-certificaat ( indien niet aanwezig bereidheid de BHV ploegleiderstraining te volgen);
• Bij voorkeur leidinggevende ervaring in een vergelijkbare functie;
• Zelfstandig kunnen werken, prioriteiten kunnen stellen, flexibel en stressbestendig kunnen zijn, adequaat kunnen handelen in probleemsituaties.
Bieden: Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en wordt ingeschaald volgens de CAO VVT in FWG 50 €2.350 tot €3410 bij 36 uur. Saffier biedt onder andere de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden: fietsplan, laptop, bedrijfsfitness, Bedrijfs Cultureel Abonnement, kortingskaart Sauna, collectieve verzekering via Centraal Beheer, deelname IZZ.
Contact: Interesse?
Tot 1 juni 2017 kun je rechtstreeks solliciteren via het sollicitatieformulier op onze website www.werkmetzorg.nl. Ook kun je je brief mét CV mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., o.v.v. de functienaam. Voor meer informatie omtrent de functie bel je met Mariska Neukerk ANW hoofd, Wil v.d. Steen, gebiedsmanager, bereikbaar op telefoonnummer 070-3082308.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.