Introductie: Voor onze afdeling Zorg & Wonen zijn wij op zoek naar Verpleegkundigen! Wil je een carriere switch? Grijp je kans en solliciteer naar een job als Verpleegkundige bij een

zeer verfrissende, moderne en divers samengestelde organisatie voor maatschappelijke opvang. Ook voor oproepcontract!

De Kessler Stichting heeft een speciale verpleeghuisafdeling voor mensen met een gecombineerde zorgvraag. Voor hen is de realiteit van de dag dat er naast hun broze psychische en sociale toestand ook problemen zijn met de lichamelijke gezondheid. Wij kijken hier niet van op, integendeel, we zijn gespecialiseerd in het verzorgen en verplegen van mensen voor wie, naast hun lichamelijke zorg, ook speciale aandacht nodig is voor andere problemen zoals schulden, ernstige psychische aandoeningen en verslavingen.


Functie: Als verpleegkundige werk je mee aan een leefbaar, functioneel, gezond en veilige sfeer op de afdeling. Daarnaast verricht je begeleidende, verzorgende en verpleegtechnische handelingen ter ondersteuning van de behandeling en begeleidt je cliënten op professionele wijze aan de hand van het zorgleefplan. Je inventariseert, verzamelt gegevens, analyseert ze t.b.v. het zorgleefplan en helpt dit plan mede uit te voeren. Je stimuleert, coacht en helpt je clienten als ook je collega's; methodisch en inzichtelijk. Je bent pro-actief, communiceert goed en toont voorbeeldgedrag.


Doel: Zorg en Wonen is niet ‘zomaar’ een afdeling. Werken op Zorg en Wonen betekent zorgen voor uiterst kwetsbare, bijzondere mensen met allen een eigen verhaal en zorgvraag. Dat vraagt affiniteit met de doelgroep dak- en thuislozen, sterke sociale vaardigheden en kennis over somatische en psychiatrische ziektebeelden. Wij begeleiden de cliënten volgens de methodiek competentiegericht begeleiden. Kun je daarnaast ook goed werken in een zelf organiserend team dan is dit misschien de baan voor jou! Het is mogelijk om na een eerste oriënterend gesprek een dagdeel mee te lopen op de afdeling om te kijken of het werk bij je past.


Eisen: Naast enthousiasme en "feeling met de doelgroep" willen we dat je de opleiding Verpleegkundige (niveau-4) hebt afgerond en dat je de BIG registratie op orde hebt.


Bieden: Interessante functie ingeschaald in schaal 7 (CAO Welzijn, max. € 3.161,-).
Uitruilmogelijkheden van arbeidsvoorwaarden vanuit je individueel keuzebudget (18% van je bruto jaarsalaris) en opbouw van een eigen loopbaanbudget (1% van je bruto salaris).


Contact: Neem contact op met de afdeling P&O op telefoonnummer 070 – 8500520. Ben je enthousiast over de functie en denk je dat bovenstaande past? We ontvangen je brief en cv graag.


Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.