Introductie: Ben jij degene die mensen een stap vooruit helpt in hun financiële situatie? Wil je werken in een netwerk met gepassioneerde vrijwilligers en partners in de stad? Dan maken wij graag kennis met je!
Functie: Wij zoeken een betrokken en enthousiaste projectleider (v/m/x) voor ons project Budgetmaatjes070, voor 30-34 uur per week.
Doel: Samen met de andere projectleider geef je leiding aan een ambitieus maatjesproject in een complexe stedelijke setting. Je werft, bindt en begeleidt vrijwilligers en deelnemers en zorgt voor trainingen en themabijeenkomsten. Je onderhoudt contact met partijen die bij het project betrokken zijn, waaronder de Gemeente Den Haag, en met landelijke partners. Je zorgt voor financiële en inhoudelijke rapportages en brengt de knelpunten en verbeterkansen die je signaleert in de (schuld)hulpverlening onder de aandacht.

Wie zijn wij?
Ook wij willen mensen verder helpen. Stek - voor stad en kerk - wil mensen stimuleren zich met elkaar te verbinden, elkaar te beschermen, elkaar te versterken en elkaar te bezielen. Met 45 enthousiaste medewerkers en 850 bevlogen vrijwilligers zetten wij ons in voor mensen in kwetsbare situaties.
Wij zijn actief in opbouwwerk, armoedebestrijding en individuele hulpverlening, de ondersteuning van vluchtelingen en mensen zonder geldige verblijfspapieren en in verschillende vormen van kinder- en jongerenwerk en ouderenwerk. Kijk maar eens op stekdenhaag.nl.

Ons project Budgetmaatjes070 ondersteunt inwoners van Den Haag die om welke reden dan ook in de schulden zijn geraakt en daar uit willen komen. Deelnemers worden aan een maatje gekoppeld, zodat ze samen de specifieke schuldproblemen kunnen aanpakken. De maatjes worden getraind en begeleid, vooral door vrijwillige coördinatoren. Effectmeting, samenwerking, vergroting van bereik en kwaliteit staan hoog op de agenda. Budgetmaatjes070 werkt met lokale partners samen in de Alliantie Financiële Ondersteuning Den Haag.

Eisen: Je wilt jouw talenten inzetten bij een organisatie die opkomt voor mensen in kwetsbare situaties. Door jouw ervaring met projectmanagement heb je daarbij oog voor kwaliteit en innovatie. Je weet wat het is om in een vrijwilligersorganisatie te werken en vrijwilligers te begeleiden en te werven, o.a. via social media. Je bent goed in team coaching en weet mensen te enthousiasmeren en te bezielen. Je legt makkelijk contact met mensen met verschillende achtergronden en je kunt goed tussen verschillende niveaus schakelen. Je hebt al kennis opgedaan op het gebied van armoedeproblematiek en (financiële) schuldhulpverlening of je wilt je graag in dit onderwerp verdiepen.
Je hebt affiniteit met de missie en het werk van Stek.

Bieden: Wat krijg je?
• een uitdagende en afwisselende baan in een inspirerende omgeving;
• werk waarin plaats is voor jouw betrokkenheid en bevlogenheid;
• een salaris - afhankelijk van opleiding en ervaring - van min. € 2.638,09 en maximaal € 3.834,67 bruto per maand (bij 36 uur per week);
• prima arbeidsvoorwaarden (Protestantse Kerk in Nederland), waaronder een 13e maand;
• scholingsmogelijkheden en talentontwikkeling.

Contact: Is deze baan echt iets voor jou? Dan willen we je graag ontmoeten. Stuur je cv en motivatie uiterlijk 31 augustus 2022 naar Jantine Wignand (managementassistent), via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Heb je vragen, dan kun je een informatiepakket opvragen via 070-3181616 of een kijkje nemen op budgetmaatjes070.nl en stekdenhaag.nl. Ook kun je contact opnemen met Christi Loor (projectleider) of met Willeke Eikelenboom (afdelingsmanager), via 070-3181616.
De selectiegesprekken staan gepland op 6 september 2022 (1e ronde) en 12 september 2022 (2e ronde).

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.