Introductie: Kunst en cultuur is van onschatbare waarde voor onze stad. CultuurSchakel is de Haagse organisatie die werkt aan een goed, divers en levendig kunstklimaat, zowel binnen het onderwijs als in de vrije tijd. Onze missie is inclusief: we willen dat iedereen in Den Haag kan meemaken hoe het is om zélf kunst te beoefenen en zich door kunst van anderen te laten verrijken.


Voor iedereen die in de vrije tijd aan kunst- en cultuurbeoefening wil doen is er in Den Haag een uitgebreid aanbod. Onze afdeling Cultuurbeoefening is er om alle aanbieders en initiatiefnemers van culturele activiteiten te ondersteunen. Bijvoorbeeld door advies en informatie te geven over repetitie- en optreedlocaties, samenwerkingen, ledenwerving, actuele ontwikkelingen, artistieke begeleiding, financieringsmogelijkheden en subsidieaanvragen.


Sta jij net als wij middenin de Haagse wereld van de kunst- en cultuurbeoefening in de vrije tijd? Dan zijn we op zoek naar jou!


Functie: Wij zoeken vanaf 1 juli een Adviseur Cultuurbeoefening (x/v/m)
voor 32 uur per week


Dit zijn wij:
De afdeling Cultuurbeoefening bestaat uit een team met 4 adviseurs, een projectmedewerker en een afdelingshoofd. Ook het subsidieloket en ons programma BinnenBuiten vallen onder de afdeling. De sfeer is levendig, vriendelijk en informeel. Samen werken we aan het ondersteunen, verbinden, versterken en zichtbaar maken van cultuurbeoefening in de vrije tijd in Den Haag.


We onderschrijven de Code Diversiteit & Inclusie en willen als organisatie een afspiegeling van de maatschappij zijn. Heb jij een inclusieve blik daarop en versterk jij als collega de diversiteit van ons team en ons relatienetwerk, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.


Doel: • Je legt contact met informele groepen, collectieven en initiatieven in de stad die samen cultuur beoefenen en brengt deze in kaart (hiermee bedoelen we inwoners van Den Haag die in een vast groep(je) samen dansen, muziek maken, rappen, zingen of een andere kunstvorm beoefenen zonder dat ze een vaste organisatie zoals een dansschool of vereniging vormen);
• Je ondersteunt deze groepen bij de uitvoering van hun plannen en in hun ontwikkeling;
• Je brengt hen in contact met andere partijen die hieraan kunnen bijdragen;
• Je bent tevens adviseur Cultuurbeoefening in 2 Haagse stadsdelen. Daar ben je het eerste aanspreekpunt voor alle aanbieders en initiatieven die er zijn en adviseer je op maat;
• Je organiseert scholingsactiviteiten en netwerkbijeenkomsten.


Eisen: • Je legt gemakkelijk contact, hebt een open houding en je kan mensen, organisaties en initiatieven met elkaar verbinden:
• Je bent bekend met Haagse collectieven en informele groepen die samen cultuur beoefenen in de vrije tijd;
• Je kent de verschillende organisaties en instanties die informele groepen ondersteunen;.
• Je bent een teamspeler die ook goed zelfstandig, planmatig en projectmatig kan werken;
• Je hebt adviesvaardigheden en bent gericht op de groei van een ander;
• Je ben pro-actief, denkt in kansen en mogelijkheden en je hebt een hbo werk- en denkniveau.

 


Bieden: De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een jaar. De functie is, afhankelijk van leeftijd en ervaring, ingeschaald op het niveau van schaal 8 van de CAO Kunsteducatie. We vinden professionele ontwikkeling belangrijk en investeren daar in.


Contact: Je kunt solliciteren door vóór 9 mei 2022 door dit formulier in te vullen en je cv en motivatie te uploaden. Je kunt alvast noteren dat de eerste gesprekken plaatsvinden op 18 en 19 mei. De tweede gespreksronde is gepland op 25 mei.
Voor meer informatie kun je terecht bij Marike van ‘t Hoenderdaal, Hoofd Cultuurbeoefening, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 23 46 19 33. Algemene informatie vind je op www.cultuurschakel.nl


Email: