Introductie: Word jij blij van het ondersteunen van de cliënten begeleiding door samen te kijken wat er wél kan? Wil jij werken aan een gezamenlijk doel en samen talenten en krachten ontwikkelen?
Lees dan even verder, want wie weet hebben wij een match!

Functie: Fonteynenburg zoekt een Herstelondersteuner voor 24 uur per week bij Team Begeleiding thuis Leidschendam – Voorburg, Voorschoten, Delfgauw, Wassenaar en Den Haag
Doel: Wat houdt jouw werk in?

Als Herstelondersteuner onderneem je samen met de cliënt dagelijkse activiteiten aan de hand van het begeleidingsplan. Denk aan het ondersteunen bij het doen van boodschappen, koken, dagbesteding, huishoudelijke taken, ondernemen van activiteiten. De werkzaamheden variëren sterk, net als de cliënten. Elke dag is anders! Je vult de werkzaamheden van de herstelbegeleider aan en je biedt zo een belangrijke aanvulling aan de herstelactiviteiten van de cliënten. Jouw werk bestaat vooral uit het ondersteunen bij de begeleiding van cliënten. Zo help je bij administratieve taken, het aanleggen van een sociaal netwerk, het zoeken naar (on)betaald werk, het leren hoe je een huishouden voert, en door het voeren van ventilerende gesprekken. Daarnaast begeleidt je een cliënt zo nodig naar schuldhulpverlening en de verslavingszorg.

Wie begeleiden wij?

Mensen met een psychische kwetsbaarheid soms in combinatie met een justitieel kader, die zelfstandig wonen. Wij begeleiden ze op de gebieden waar zij dat nodig hebben, begeleiding op maat.

Eisen: Wat breng jij mee
• Heeft minimaal een afgeronde MBO opleiding op niveau 2
• heeft kennis van - en werkervaring in de psychiatrie en LVB
• Kan ADL (Algemene dagelijkse levensverrichting) en HDL (Huishoudelijke dagelijkse levensverrichtingen toepassen en uitvoeren)
• Heeft een leermentaliteit, leert uit experimenteren, ervaring en training
• Is in het bezit van een auto (Scooter in overleg)

Bieden: Wat krijg je van ons?

allereerst een jaarcontract…
een zéér bijzondere werkomgeving en een leuk team
na een half jaar goed functioneren een vast contract
goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform de CAO-GGZ). Je salaris bedraagt max. € 2487,- bruto per maand bij 36 uur per week. (FWG salarisschaal 25, afhankelijk van je ervaring en opleiding)
een reiskostenvergoeding
23 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband
een eindejaarsuitkering in de vorm van een 13e maand (8,33%)
vakantiegeld (8%)
een sportregeling

Contact: Solliciteer!
Is deze functie op jouw lijf geschreven? Dan is het tijd om eens kennis te maken. Mail je motivatie en cv vóór 6 november naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Gaitrie Poeran met vacaturenummer 2020-36.

Heb je nog vragen over deze functie? Je kan altijd mailen, bellen of ons via de webchat benaderen.

Voelen wij een match?
Wij maken graag samen jouw mogelijkheden waar! We voeren graag met jou het eerste gesprek via beeldbellen (Zoom of Teams) op dinsdagochtend 10 november. Het tweede gesprek volgt op dinsdagochtend 17 november. Dan zien we jou graag op jouw toekomstige werkplek verschijnen. Tot binnenkort bij Fonteynenburg!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.