Introductie: Word jij blij van
Het begeleiden van cliënten door samen te kijken wat er wél kan?
Werken aan een gezamenlijk doel en samen talenten en krachten ontwikkelen?
Lees dan even verder, want wie weet hebben wij een match!

Wij zijn Fonteynenburg!
Fonteynenburg, een kleine organisatie, werkt in de regio Haaglanden met ongeveer 600 cliënten met een psychische kwetsbaarheid samen aan hun herstel. Wij werken via de SRH methode. Zo kijken we wat onze cliënten wél kunnen!

Functie: Wij zijn op zoek naar een Herstelcoördinator (Individueel Begeleider) voor 16 uur per week, team Ambulant in Rijswijk Den Haag voor RIBW Fonteynenburg.
Doel: Wat houdt jouw werk in?
Jij ontvangt als eerste de nieuwe cliënten met hun behandelaar. Samen kom je tot een herstelplan en stel je gezamenlijke doelen waar de cliënten met de herstelbegeleiders aan kunnen werken. Jij behoudt het contact met de behandelaren en de ketenpartners en houdt overzicht over het begeleidingstraject van de cliënt.

Jouw werk is divers en uitdagend. Je krijgt veel ruimte om invulling aan je werkzaamheden te geven in een dynamisch team. Je bent echt een probleemoplosser. Je coördineert de afspraken, je stelt samen met de cliënt de doelen, de zorg eromheen, en bespreekt dit met de cliënt. De herstelbegeleiders uit het team gaan aan de slag met het herstelplan, ze werken samen aan de hersteldoelen. Samen met het team zorg jij voor de beste begeleiding van de cliënt!

Eisen: Wie ben jij en wat breng jij mee?

Je bezit humor, positiviteit, durf en een stevige persoonlijkheid.
Je bent analytisch en onderzoekend ingesteld en daarnaast in staat om snel te schakelen.
Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op niveau 5, bijvoorbeeld HBO-Social Work, HBO-SPH, HBO-V of HBO-MWD en tenminste 5 jaar werkervaring in- en kennis van de psychiatrie, verslavingszorg en/of forensische zorg.
Je hebt een rijbewijs B en bent in bezit van een auto.

Heb jij lef en gebruik jij jouw assertiviteit bij het motiveren en mobiliseren van het team?
Lees dan door…


Bieden: Wij bieden….
allereerst een jaarcontract
natuurlijk bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
(conform de CAO-GGZ). Je salaris bedraagt max. € 3.229,- bruto per maand bij 36 uur p/w. (FWG salarisschaal 45, afhankelijk van je ervaring en opleiding)
een reiskostenvergoeding
23 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband
een 13e maanduitkering (8,33%)
vakantiegeld (8%)
een sportregeling
na een half jaar bij goed functioneren een vast contract


Contact: Wil je meer weten… of gewoon reageren?

Stel je vragen via de e-mail

Voel jij een match?
Stuur dan je brief met motivatie en CV met nummer 2020-12 t.a.v. Gaitrie Poeran naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voelen wij een match?
Dan gaan we samen in gesprek. Ook zo maken we samen mogelijkheden waar! In overleg met jou stemmen we de gespreksmogelijkheden af. In verband met de corona maatregelen verloopt het eerste gesprek via videobellen (Skype, Whatsapp of Zoom). Het tweede gesprek volgt kort daarop zodat je ook weet waar je aan toe bent!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.